Links
 

   Nedenstående links fører dig videre til nogle af de hjemmesider som har relation til aqualex.dk. Det være sig af samme oplysende karakter, eller at de har bidraget med stof til aqualex.dk. Endvidere er der samarbejdspartnere og gode venner med i oversigten:


Lignende hjemmesider:

En rigtig interessant hjemmeside, med ufatteligt mange oplysninger af enhver karakter - faktisk inspirationen til aqualex.dk. "Desværre" er den på tysk, men alligevel forståelig for os som kun har haft tysk i et år i folkeskolen..!
 


Vil du vide noget om Sydamerika´s mange floder og bifloder, er dette hjemmesiden, hvor du bla. får alle målinger. Siden er under udarbejdelse, men allerede nu er der masser at hente. Siden er "desværre" på tysk.
 


Benny B. Larsen´s hjemmeside med over 1.000 artsbeskrivelser.
 


Billige myggelarver frisk fra søerne...
 

Akvariekonsulenten
Erik Lind Larsen´s hjemmeside, hvor du bla. får sidste nyt om nye fiskenavne. Erik har været med i akvariehobbyen i mange år - læs blot hans CV på siden. Erik er også at finde blandt aqualex.dk´s crew.

Guide til Akvatiske Planter
Den ultimative bedste hjemmeside, hvad angår oplysninger omkring havedams-, og akvarieplanter - og så er den på dansk..! Siden er fyldt med omfattende plantebeskrivelser (1.000 planter), samt instruktive og oplysnende artikler om, hvordan man får et flot og velfungerende planteakvarium.

@kva-net - det elektroniske akvarieblad
Masser af spændende - og løbende opdaterede - artikler om alt hvad det akvaristiske hjerte kan begære. Her kan man også tilmelde sig et ugentligt nyhedsbrev, som man modtager hver fredag. En rigtig god og levende side.Vennerne:En hjemmeside med interessante artikler - især om at bygge sin egen baggrund, men også med gode opdrætsbeskrivelser.


Samme ophavsmand som ovenstående. En side med interessante artikler og nyheder indenfor Jim´s akvaristiske interesseområder.


Nok en af de bedste og flotteste hjemmesider om koralrevs-, og saltvandsakvarier. En side med dynamik og vokseværk, hvor der hele tiden sker nyt, bla. ved hjælp af aktive besøgende...


Jesper Thorup er ophavsmand for denne hjemmeside, som er fyldt med interessante artikler og opdrætsbeskrivelser af især Killi´es og Labyrintfisk af Betta-typerne. En god og let overskuelig hjemmeside for enhver akvarist. Findes både i en dansk og en engelsk version.

 


7Tilbage